Sloopwerk

Sloopwerk

Amoveren: Verantwoord slopen, dat is waar wij voor staan. Het proces wordt uitgevoerd door meedenkende professionele medewerkers. Onze medewerkers zijn de laatste jaren bovendien zeer enthousiast over de bijzondere en specialistische projecten. Deze vragen om meer gevoeligheid en bieden daarmee interessante afwisseling aan ons werk. 

Restauratie- en renovatiesloop wordt in gezet bij behoudt van het pand. Bij het renoveren of restaureren wordt voornamelijk gedemonteerd, in verband met de (historische) onderdelen die behouden moeten blijven. Oog voor detail is belangrijk voor dit nauwkeurige werk!

Soms is het volledig verwijderen van een pand of woning niet te vermijden. Maar het simpelweg slopen is er niet meer bij tegenwoordig. Tijdens de totaalsloop worden eerst alle bruikbare delen gedemonteerd en vervolgens alle niet-bruikbare delen verwijderd. Het nieuwe slopen heeft bovendien een aantal interessante voordelen; lawaai, stof en geluidsoverlast worden zo geminimaliseerd. Alle afkomende materialen worden reeds op het werk gescheiden en op de voorgeschreven manier afgevoerd naar de daarvoor aangewezen plaatsen. Milieu en de algemene gezondheid worden hierdoor gespaard. Uiteraard wordt aan alle  veiligheidsvoorschriften voldaan.

Uitgelicht project

Sloop stadhuis leiden

Bekijk het hele project

Benieuwd naar mooie resultaten?